Parikan Konservasi…

Maring pasar tuku bros

Ora lali tuku trasi

Dadi wong ojo boros

Merga kito kader Konservasi

 

Manuk prit ono ing sangkar

Gelut karo pikik walik

Godong garing ojo dibakar

Mergo iso dadi pupuk organik

 

Lunga mranto telung sasi

duite kanggo tuku wesi

mung kur Unnes Konservasi

Sing nomer siji

Leave a Reply


Skip to toolbar