PARIKAN

PARIKAN

  1. Lunga supermarket tumbas trasi

Trasine dimasak dening Ratna

Ayo konco nggalang konservasi

Ben tanduran ora podho sirna

 

  1. Ning pinggir gili ngendeg trasi

Taksine ditumpaki zaki

Ojo podho nambah polusi

Ben krasa adem bumi iki

 

  1. Tuku bakwan karo mendoan

Lebar maem bajur sikatan

Ngrobah sampah dadi krajinan

Ben banjir ora kedadeyan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Kode Akses Komentar:

* Tuliskan kode akses komentar diatas:

[+] kaskus emoticons nartzco